Medarbejdere

Medarbejdere

Vestergaards Hvidevarer består af Peter Vestergaard, ejer og montør.


Peter

Jeg har arbejdet med hvidevarer i de sidste 20 år og har en uddannelse som reparatør. Har kørt som Peter montør hos Léasy i over 10 år. Jeg er en meget serviceminded person, der godt kan lide at sætte sig ind i mine kunders behov. Jeg er altid ærlig.

Historien bag Vestergaards Hvidevarer

Det startede i 2015, at en kammerat Anders og jeg fik ideen.
Jeg var medarbejder hos Léasy som montør, og så hvor mange produkter der blev smidt ud. Produkter der sagtens kunne blive til gode maskiner igen. De fleste havde ikke mange år på bagen, så det ville have været oplagt at genbruge dem og give dem nyt liv, kontra bare at smide dem væk. Så hele denne overgang fra montør jobbet til at springe ud i selvstændigheden startede her.

Det startede med, at vi fik købt et defekt produkt på Den Blå Avis, reparerede den og herefter solgte den med 6 måneders garanti. For de penge købte vi to nye defekte produkter for pengene og historien gentog sig. Efter kort tid fik vi flere henvendelser, end vi havde produkter. Vi kæmpede i vores fritid med at få produkter klar og testet, så de kunne komme videre. Vi begyndte at få flere og flere henvendelser på opkøb af produkter, som vi takkede ja til. Vi begyndte at få et lille lager af produkter til at stå i min kælder samt i Anders' garage, der samtidigt blev vores "showroom" og udstilling. Anders købte en gård, og vi flyttede produkterne derud, der havde vi også lager for defekte produkter, samt en udstilling, så vores kunder kunne kigge ud, og vælge den maskine de gerne ville have.

Det begyndte at udvikle sig, og vi blev ved et tilfælde tilbudt at køre service for Hobro Hvidevareservice. Indehaveren døde pludseligt, og enken spurgte om vi ville hjælpe indtil hun havde fundet en løsning på virksomheden. Vi takkede ja tak efter en grundig overvejelse.

Det var så her vi begyndte at køre hvidevareservice for Hr og Fru Jensen. Vi fik smag for at komme ud til vores kunder, vi havde hidtil koncentreret os om at sælge brugte produkter samt udleje produkter til både boligforeninger, samt private. Men her fik vi også en indkøbsaftale på nye produkter, da Hr og Fru Jensen ikke altid ville have brugte produkter, hvis ikke det kunne svare sig at reparere deres egne produkter.

I marts 2019 opkøbte vi Hobro Hvidevareservice efter en henvendelse fra firmaet der havde købt det tidligere. Så i dag er Hobro Hvidevareservice en del af Vestergaards Hvidevarer.

Anders syntes at vores forretning havde udviklet sig i en sådan fart, at han havde svært ved at følge med, så jeg købte hans andel, og i dag er det blevet mit levebrød.  Og med dette gik det også væk fra at være Jensen og Vestergaards til at være Vestergaards Hvidevarer.